Elkészítése
Hozzávalók:
Az alaphoz:
- 20 dkg kókuszreszelék
- 20 dkg dió
- 2 dl olvasztott vaj
- 5 dkg méz
- 3 evőkanál kakaópor
- 20 dkg magozott datolya
A tetejére:
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
Aprítóban először a diót megdarálom, ezután hozzáadom a kimagozott datolyát, ezzel tovább aprítom. Hozzáadom az olvasztott vajat, a kakaóport, a mézet és végül a kókuszreszeléket. Addig keverem amíg össze nem áll, ha kell kézzel még összedolgozom, hogy egynemű masszát kapjak.
Egy 25*25 cm-es tepsit kibélelek folpackal, egyenletesen elosztom rajta a masszát. A csokit és a vajat mikróban felolvasztom, egyenletesen elosztom a massza tetején lehűtöm és kis kockára vágva tálalom.
