Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 g aszalt barack
- 50 g aszalt szilva
- 70 g hántolt tökmag
- 30 g lenmag
- 50 g zabpehely
- 50 g sótlan mogyoró
- 50 g étcsokoládé (74% vagy 50 g kókuszreszelék)
- 100 g méz
Elkészítése:
Az aszalt gyümölcsöket késes aprítóban felaprítjuk, hozzáadjuk a hántolt tökmagot, lenmagot, zabpelyhet, mogyorót és a csokoládét (vagy a kókuszreszeléket). Alaposan összeaprítjuk majd hozzáadjuk a mézet is.
Összekeverjük, majd sütőpapíron megformázzuk téglalap alakúra. Ezután egyforma szeletekre vágjuk és hagyjuk kicsit kiszáradni.
Ízlés szerint megforgathatjuk durvára vágott mogyoróban, dióban is.
[box style=”info”]Sportoláskor, futáskor szoktam ilyen nassolgatni. Legalább tudom, hogy mit eszek. :)[/box]


