Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Epres (sütés nélkül)

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőr és a kávé keverékébe. A krémlikőr hozzáadásával a piskóta olyan állagú lesz, mint a rendesen sütött tészta, nem esik össze. A mascarponét a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínhabot, amelybe előzőleg elkeverünk egy csomag instant zselatin fixet. A krém felét rásimítjuk a piskótára, majd rászórjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőr és a kávé keverékébe. A krémlikőr hozzáadásával a piskóta olyan állagú lesz, mint a rendesen sütött tészta, nem esik össze.

A mascarponét a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínhabot, amelybe előzőleg elkeverünk egy csomag instant zselatin fixet.

A krém felét rásimítjuk a piskótára, majd rászórjuk a nem túl kis darabokra vágott epret. Erre ismét mártott piskóta kerül, végül a maradék krém. A tetejét szeletelt eperszemekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is