Elkészítése
Hozzávalók:
- 3 db tojássárgája
- 5 dkg cukor
- 50 dkg mascarpone
- 1 db vaníliás cukor
- 2 dl tejszín
- 10 dkg babapiskóta
- 2 dl kávé
- 20 dkg eper
- 20g expressz zselatin fix
A tetejére:
- kakaópor
- eper
Elkészítése:
Vízgőz felett sűrűre keverjük a tojássárgákat a cukrokkal, majd belekeverjük a mascarponéba, hozzáadjuk a felvert tejszínt és a zselatint.
Kerek tortaformába aljába egy kevés krémet elsimítunk. Rakunk rá kávéban megforgatott babapiskótát, epret, befedjük krémmel.
Ezt a rétegezést addig folytatjuk míg elfogy a hozzávaló.
Éjszakára hűtőszekrényben áthűl.
Másnap a torta formából kivéve kakaó porral megszórva eper kerül a tetejére.

