Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Erdei gyümölcsös-babapiskótás szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kekszeket beáztatjuk a tejbe és kitesszük egy előre beállított sütikeretbe vagy tepsi aljába. Elkészítjük a gyümölcsös réteget. A gyümölcsöt kimérjük egy edénybe és hozzáadjuk a cukrot és a víz 3/4-ed részét, majd elkezdjük összefőzni. Amikor már a gyümölcsszemek szétesnek, akkor botmixerrel pürésítjük az egészet. A maradék vizet elkeverjük a pudingporral és besürítjük vele a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2023.10.26.

Alap

Erdei gyümölcsös krém

Rétegzéshez

Vaníliás krém

Tetejére

Elkészítése

A kekszeket beáztatjuk a tejbe és kitesszük egy előre beállított sütikeretbe vagy tepsi aljába.

Elkészítjük a gyümölcsös réteget. A gyümölcsöt kimérjük egy edénybe és hozzáadjuk a cukrot és a víz 3/4-ed részét, majd elkezdjük összefőzni. Amikor már a gyümölcsszemek szétesnek, akkor botmixerrel pürésítjük az egészet.

A maradék vizet elkeverjük a pudingporral és besürítjük vele a gyümölcsös krémet. A kész, még forró gyümölcspudingot a kekszre simítjuk.

A gyümölcsös réteg tetejére babapiskótát teszünk.

A vaníliás krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és a cukrokat, majd sűrűre főzzük és kihűtjük. AMikor már teljesen kihűlt vagy csak langyos, akkor elkeverjük benne a mascarponét/krémsajtot és a babapiskóta tetejére simítjuk egyenletesen.

A vaníliás krémre pedig tejszínhabot simítunk.

Egy éjszakára hűtőbe vagy hűvös helyre tesszük, majd másnap tálaljuk, amikor a keksz és a babapiskóta is kellőképpen megpuhult.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is