Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gesztenyekrémes keksztekercs recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg porcukor
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • kb. 3 dl tej
  • rum, vagy rumaroma

Krémhez:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg porcukor
  • 12 dkg margarin
  • kevés rum

Tetejére:

  • kevés rum és tej
  • kókuszreszelék


Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A krémhez a gesztenyemasszát villával összetörjük és összedolgozzuk a rummal, porcukorral és a margarinnal.

A tésztát kettévesszük, vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a krémmel és szorosan feltekerjük.

Tetejét kevés rumos tejjel megkenjük és kókuszreszelékkel megszórjuk.

Hűtőben pár órát pihentetjük, majd szeleteljük.

 

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/gesztenyekremes-keksztekercs/