Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gesztenyés fantázia rúd recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 10 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 5 dkg darált mandula
  • 3 evőkanál rum
  • 10 dkg darált keksz
  • 25  dkg massza

Díszítés

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg margarin
  • 2 evőkanál étolaj
  • 5 dkg tortadara
  • 2 dkg fehércsokoládé

Elkészítése

A margarint a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a rumot, darált kekszet, mandulát és gesztenyemasszát. Összegyúrjuk, és ha túl puha a tészta, lehet még darált kekszet tenni hozzá. Rudakat formázunk belőle, majd körülbelül fél órára hűtőbe tesszük.

Közben a csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk. A rudakat belemártjuk a csokoládéba, majd sütőpapírra helyezzük. Mielőtt megdermedne a csokoládé, megszórjuk csokidarával, porcukorral, vagy fehér csokoládéval díszítjük.

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/gesztenyes-fantazia-rud/