Elkészítése
A háztartási kekszet apróra törjük.
A gesztenyemasszát a rummal, egy csomag vaníliás cukorral és a folyékony tejszínnel kikeverjük, majd összekeverjük a keksszel.
A fehér csokoládés pudingporhoz adjuk a cukrot és kevés tejjel simára keverjük. Felöntjük a többi tejjel és tűzön besűrítjük állandó keverés közben.
Mikor langyosra hűlt, elkeverjük a vajjal, majd hidegre helyre tesszük.
A tiramisu pudingporhoz adjuk a cukrot és kevés tejjel simára keverjük. Felöntjük a többi tejjel és tűzön besűrítjük állandó keverés mellett. Mikor langyosra hűlt, elkeverjük a vajjal, majd hideg helyre tesszük.
A gesztenyés kekszet rányomkodjuk egy tálcára, szépen eligazítva. Erre kenjük a fehér csokoládés krémet. A babapiskótákat egyesével tejben megforgatjuk, majd kirakjuk a sütemény tetejét vele. A tiramisu krémet a piskóta tetejére simítjuk.
A tetejére felverjük a habtejszínt a vaníliás cukorral és díszítjük a tetejét vele.
Hűtőbe tesszük kis időre, majd szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat!









