Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Gesztenyés-vaníliás kocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Alap: 25 dkg háztartási keksz 25 dkg gesztenyepüré 5 dkg sárgabaracklekvár 1,5 dl tej 1 üveg rumaroma (vagy ha gyerek nem eszik belőle akkor rum ízlés szerint) Krém: 1 cs vaníliás ízű pudingpor 3 dl tej 12,5 dkg vaj 12,5 dkg porcukor Tetejére: 4 dl habtejszín 1 cs habfixáló kevés cukrozatlan kakaópor Elkészítése: A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2016.12.14.

Elkészítése

Hozzávalók:
Alap:

  • 25 dkg háztartási keksz
  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 5 dkg sárgabaracklekvár
  • 1,5 dl tej
  • 1 üveg rumaroma (vagy ha gyerek nem eszik belőle akkor rum ízlés szerint)

Krém:

  • 1 cs vaníliás ízű pudingpor
  • 3 dl tej
  • 12,5 dkg vaj
  • 12,5 dkg porcukor

Tetejére:

  • 4 dl habtejszín
  • 1 cs habfixáló
  • kevés cukrozatlan kakaópor


Elkészítése:

A háztartási kekszet durvára törjük, összedolgozzuk a lereszelt gesztenyepürével, a lekvárral, a tejjel és a rummal.

Sütőpapírral bélelt 20*30 cm-es tepsibe egyenletesen belesimítjuk.

A pudingport a tejjel sűrűre főzzük és hagyjuk kihűlni. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot. A krémet a kekszes masszára simítjuk. Pár órára hűtőbe tesszük.

A süteményt kockára vágjuk, a tejszínből a habfixálóval felvert kemény habbal díszítjük. Végül a tetejét kevés kakaóporral meghintjük.

Jó étvágyat kívánok.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is