Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint kissé felolvasztjuk a mikróban, majd összegyúrjuk a darált keksszel, kakaóval, cukorral, vízzel és ízlés szerinti mennyiségű rummal. A kapott masszát egy 26 cm átmérőjű tortaforma aljára nyomkodjuk, amelyet előtte folpackkal vagy alufóliával kibélelünk. Ezt az alapot betesszük a fagyasztóba, amíg elkészítjük a krémet. A pudingport tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.20.

Alsó réteg

A krémhez

Tetejére

Elkészítése

A margarint kissé felolvasztjuk a mikróban, majd összegyúrjuk a darált keksszel, kakaóval, cukorral, vízzel és ízlés szerinti mennyiségű rummal. A kapott masszát egy 26 cm átmérőjű tortaforma aljára nyomkodjuk, amelyet előtte folpackkal vagy alufóliával kibélelünk. Ezt az alapot betesszük a fagyasztóba, amíg elkészítjük a krémet.

A pudingport tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni. Közben a gesztenyemasszát összekeverjük a margarinnal, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot. A kész krémet rákenjük a fagyasztóból kivett kekszes alapra, majd ismét betesszük a hűtőbe, hogy megszilárduljon.

A tejszínt kemény habbá verjük, és a torta tetejére kenjük. Ezután ízlés szerint megszórhatjuk kakaóporral, vagy felolvasztunk 5 dkg étcsokoládét kevés vajjal, és ezt a torta tetejére kenjük. A tortát tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy az ízek jól összeérjenek és a krémek megszilárduljanak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is