Elkészítése
A margarint kissé felolvasztjuk a mikróban, majd összegyúrjuk a darált keksszel, kakaóval, cukorral, vízzel és ízlés szerinti mennyiségű rummal. A kapott masszát egy 26 cm átmérőjű tortaforma aljára nyomkodjuk, amelyet előtte folpackkal vagy alufóliával kibélelünk. Ezt az alapot betesszük a fagyasztóba, amíg elkészítjük a krémet.
A pudingport tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni. Közben a gesztenyemasszát összekeverjük a margarinnal, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot. A kész krémet rákenjük a fagyasztóból kivett kekszes alapra, majd ismét betesszük a hűtőbe, hogy megszilárduljon.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a torta tetejére kenjük. Ezután ízlés szerint megszórhatjuk kakaóporral, vagy felolvasztunk 5 dkg étcsokoládét kevés vajjal, és ezt a torta tetejére kenjük. A tortát tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy az ízek jól összeérjenek és a krémek megszilárduljanak.
