Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalókat alaposan kikeverjük, majd gomba alakú formákat készítünk belőlük. Ehhez egy kisebb merítőkanalat kilisztezünk, a masszát belenyomkodjuk a falához, majd óvatosan kiütjük belőle a formát. A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint habosra keverjük a cukorral, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Ezzel a krémmel megtöltjük a gombafejeket. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.08.09.

A gomba fejéhez

Mázhoz

Krémhez

Elkészítése

A hozzávalókat alaposan kikeverjük, majd gomba alakú formákat készítünk belőlük. Ehhez egy kisebb merítőkanalat kilisztezünk, a masszát belenyomkodjuk a falához, majd óvatosan kiütjük belőle a formát.

A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint habosra keverjük a cukorral, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Ezzel a krémmel megtöltjük a gombafejeket.

A csokoládét az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, majd a gombafejeket belemártjuk, hogy kalapjuk szép fényes, csokis bevonatot kapjon.

A gombák szárát babapiskótából formázzuk meg, és a fejekhez illesztjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is