Elkészítése
1. Lap:
3 tojássárgáját elkeverünk 5 evőkanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, amíg sima, egynemű masszát nem kapunk. 1,5 dl vízben felforralunk 1 tasak zselatint, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a tojássárgás keverékhez. 3 tojásfehérjét enyhén elkeverünk (nem kell felverni), és ezt is hozzáadjuk a zselatinos masszához. Az elkészült keveréket egy közepes alapterületű, magas falú edénybe öntjük.
2. Lap:
Az első laphoz hasonlóan készítjük, de a tojássárgás keverékhez 3 púpos evőkanál kakaóport is hozzáadunk. Miután elkészült, óvatosan az első lapra öntjük, ügyelve arra, hogy ne keveredjenek össze.
3. Lap:
2 doboz tejfölt elkeverünk 1 csomag vaníliás cukorral és 7 evőkanál porcukorral. 1,5 dl vízben felforralunk 1 tasak zselatint, majd hozzáadjuk a tejfölös keverékhez. Ezt a masszát a második lap tetejére öntjük.
4. Lap:
2 dl málnaszörpöt elkeverünk 1,5 dl vízben felforralt zselatinnal. Miután a harmadik lap megdermedt, a málnaszörpös masszát a tetejére öntjük.
Összeállítás:
A lapokat elkészülési sorrendben öntjük egymásra, mindig megvárva, hogy az előző réteg kihűljön és megszilárduljon. Az edényt hűtőbe tesszük, amíg a torta összeáll. Hűtést is beleszámítva az édesség körülbelül 1 óra alatt elkészül és fogyasztható.


