Elkészítése
Krém
A tojásokat a cukorral fakanállal elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint. Folyamatosan kevergetve melegítjük addig, amíg a cukor és a margarin teljesen elolvad. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a kakaóport és az apróra tört főzőcsokoládét, amíg egynemű krémet kapunk.
Összeállítás
Az ostyalapokat egymásra rétegezzük úgy, hogy minden lap közé forrón rákenjük a csokis krémet. Fontos, hogy a krém még melegen kerüljön az ostyára, így könnyen eloszlatható és jól összetapasztja a lapokat.
A kész süteményt nehezékkel lenyomtatva egy éjszakán át pihentetjük, hogy a rétegek összeálljanak. Másnap szeletelve tálaljuk.
Tipp
A krémet ízesíthetjük kevés rummal vagy rumaromával is. Ha még ropogósabb változatot szeretnénk, a krémbe keverhetünk apróra vágott diót vagy mogyorót.

