Elkészítése
Először lefőzünk 4 adag hosszú kávét, majd hagyjuk hűlni. A mascarponét összekeverjük a vaníliás cukorral, porcukorral, 1 dl kávéval és a mandulalikőr felével. Ezt a keveréket óvatosan fellazítjuk a kemény habbá vert tejszínnel.
A maradék kávét összekeverjük a megmaradt mandulalikőrrel, majd ebbe a keverékbe mártjuk a babapiskótákat.
Egy üvegtál aljára lerakunk egy réteg kávéba áztatott babapiskótát, erre rásimítjuk a krém felét, és megszórjuk kakaóporral. Ezután ismét lerakunk egy réteg áztatott babapiskótát, rákenjük a krém másik felét, és a tetejét is megszórjuk kakaóporral.
Az elkészült desszertet hűtőbe tesszük, és pár óra múlva tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
