Elkészítése
Krém elkészítése
A joghurtot a cukorral és a zselatinnal felmelegítjük, amíg a cukor és a zselatin teljesen feloldódik. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a főzőtejszínt, majd simára keverjük.
Összeállítás
Egy tálat kibélelünk folpackkal. Az aljára öntünk egy kevés masszát, majd elosztjuk rajta a gyümölcsöket. Erre kerül egy sor babapiskóta, majd a maradék masszát is ráöntjük.
Pihentetés és tálalás
A desszertet hűtőben 4-5 órán keresztül dermesztjük. Ezután kiborítjuk egy tálcára, és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük a tetejét.
Tipp
Más idénygyümölcsökkel, például málnával, barackkal vagy áfonyával is készíthető. Ha különlegesebb ízt szeretnénk, kevés reszelt citromhéjat is keverhetünk a krémbe.
