Elkészítése
Hozzávalók:
- 250 g zsírszegény túró
- 150 g zsírszegény joghurt
- édesítőszer
- 400 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 20 g zselatinpor
- 100 ml víz
- 10 g tortazselé (piros)
- 150 ml víz
- édesítőszer
Elkészítése:
A zsírszegény túrót, fehér joghurtot, édesítőszert összekeverjük, hozzáteszünk a fagyasztott erdei gyümölcsöt , ajd újra átkeverjük. 100 ml meleg vízben feloldjuk a zselatint, majd hozzákeverjük a túrós masszához.
4 pohárba rétegezzük a túrós masszát, felváltva az erdei gyümölcsökkel. A tetejét megszórjuk a maradék erdei gyümölccsel, majd a 150 ml vízben elkészített, édesítővel ízesített tortazselét elosztjuk a poharak tetején.
Hidegen tálaljuk.
[box style=”info”]Egyik nagy kedvencünk.[/box]

