Elkészítése
Egy kuglófformát kivizezünk. A gyümölcskocsonya port felforralt vízben feloldjuk, és a felét a formába öntjük. Hagyjuk megdermedni.
Közben a tejszín ízű pudingport 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. A megdermedt kocsonyára barackszeleteket (vagy más gyümölcsöt) teszünk, ráöntjük a pudingot, és hagyjuk megdermedni.
Ezután ismét gyümölcsréteget helyezünk el rajta, majd ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét. Végül a puncs pudingot is elkészítjük a maradék cukorral és tejjel, majd a formába öntjük.
Amikor teljesen kihűlt, a tortát hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt egy tányérra kifordítjuk, és szeletekre vágva kínáljuk.
Tipp
A tortát variálhatjuk más gyümölcsökkel, például eperrel, szőlővel vagy körtével. Ha különlegessé szeretnénk tenni, a pudingba keverhetünk kevés reszelt citromhéjat vagy kókuszreszeléket is.


