Elkészítése
Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró
- 2 dl kefír
- 2 dl habtejszín
- 4 ek porcukor
- 2 ek zselatin
- 1 dl tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg cseresznye
- 5 dkg málna
- 1 közepes kivi
- 1 közepes mandarin
Elkészítése:
Az őzgerincformát folpackkal kibéleljük. A zselatinra öntjük a tejet és állandó kevergetés mellett felmelegítjük.
A túrót összekeverjük a kefirrel, a porcukorral, a vaníliás cukorral és a kimagozott cseresznyével.
A habtejszínt kemény habbá verjük és a zselatinnal együtt a túrós gyümölcsbe keverjük.
Formába öntjük és 1 napra hűtőbe tesszük, majd tálcára borítjuk és gyümölcsökkel díszítjük.


