Elkészítése
Hozzávalók:
- 30 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
- 3 tojás
- 50 dkg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag étkezési zselatin
- 2 dl forró tej
A pudinghoz:
- 2 csomag puncsos pudingpor
- 4 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 1 csomag gyümölcskocsonya por
- gyümölcs ízlés szerint
Elkészítése:
A porcukrot, margarint kikeverjük a vaníliás cukorral, 3 tojás sárgájával, hozzáadjuk a túrót, majd a habbá vert tojásfehérjét. 2 dl forró tejbe beleöntjük a zselatinport, elkeverjük és a túrós masszába keverjük. A masszát kivajazott tortaformába öntjük.
A pudingot megfőzzük, langyosan a túróra tesszük, kirakjuk gyümölccsel és tetejét gyümölcskocsonyával vonjuk be. Hűtőben kifagyasztjuk.


