Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Habos epres, sütés nélkül

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 x 20 dkg babapiskóta 500 g natúr joghurt 13 dkg porcukor 5 dl tejszín 1 citrom reszelt héja 1 púpos evőkanál zselatin 2-3 evőkanál víz 4 evőkanál rumaroma 500 g eper 2-3 dl tej Elkészítése: A tejszínt kemény habbá verjük a 1/3-ad porcukorral. A zselatint a vízbe beáztatjuk, kissé felmelegítjük, a joghurtba belekeverjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Zsuzsanna Király
Beküldte: 2014.06.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 x 20 dkg babapiskóta
  • 500 g natúr joghurt
  • 13 dkg porcukor
  • 5 dl tejszín
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 púpos evőkanál zselatin
  • 2-3 evőkanál víz
  • 4 evőkanál rumaroma
  • 500 g eper
  • 2-3 dl tej


Elkészítése:

A tejszínt kemény habbá verjük a 1/3-ad porcukorral.

A zselatint a vízbe beáztatjuk, kissé felmelegítjük, a joghurtba belekeverjük a maradék cukrot, citromhéjat, a folyós zselatint, a felvert tejszínt és az eper felét turmixolva.

A babapiskóták felét egyesével a rumos tejbe bemártjuk, egy 20×28-as tepsibe szorosan egymás mellé letesszük.

Ráöntjük a tejszínes krémet, tetejét is kirakjuk bemártogatott piskótával.

Pár órát hűtőben dermesztjük. Tetejét eperszemekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Zsuzsanna Király
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is