Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Hamis francia krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgákat, pudingporokat, a lisztet a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük, majd kevés tejhez hozzáadva csomómentesre dolgozzuk. Hozzáadjuk a maradék tejet és sűrű krémmé főzzük állandóan keverve, majd kihűtjük. A kihűlt krémhez hozzáadjuk a puha margarint és jól kihabosítjuk az egészet. A jól behűtött cukrászhabot kemény habbá verjük. A tepsi aljára (30*33 cm) […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.01.30.

Alap:

Krém:

Mázhoz

Elkészítése

A tojássárgákat, pudingporokat, a lisztet a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük, majd kevés tejhez hozzáadva csomómentesre dolgozzuk. Hozzáadjuk a maradék tejet és sűrű krémmé főzzük állandóan keverve, majd kihűtjük.

A kihűlt krémhez hozzáadjuk a puha margarint és jól kihabosítjuk az egészet.

A jól behűtött cukrászhabot kemény habbá verjük.

A tepsi aljára (30*33 cm) egy réteg kekszet lerakunk szorosan egymás mellé. A kekszre rákenjük a főzött krémet, arra pedig a kemény habot kenjük. Tetejét pedig egy újabb réteg keksszel zárjuk.

A mázhoz a tejszínt, csokit és a vajat összeolvasztjuk, majd langyosan a kekszre simítjuk egyenletesen.

Másnap szeletelve tálaljuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is