Elkészítése
A tojássárgákat a 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. A tejbe csomómentesen belekeverjük a pudingport, a lisztet, a cukros tojássárgáját és sűrű krémmé főzzük, majd félretesszük hűlni.
Közben a margarint a 4 evőkanál cukorral habosra kikeverjük. A cukrászhabot a habfixálóval kemény habbá felverjük. A kihűlt krémhez adjuk a cukros margarint és kézi mixerrel jól összekeverjük.
A tepsi aljára (30*33 cm) egy réteg kekszet lerakunk, szorosan egymás mellé. Szép egyenletesen a kekszre rákenjük a főzött krémet, arra pedig a kemény habot. Tetejét pedig egy újabb réteg keksszel zárjuk, amit csokimázzal leöntünk.
Csokimáz elkészítése: az összes hozzávalót alacsony hőfokon összeolvasztjuk és még melegen ráöntjük (simítjuk) a keksz tetejére.
Hűtőben tároljuk és másnap mikor már a kekszek megpuhultak, szép, egyforma szeletekre felvágjuk (a kekszek mentén érdemes felvágni).









