Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

“Hamis Marcipán” falatkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet csipet sóval mikróban felforrósítjuk, majd kivéve elkeverjük benne a búzadarát, és lefedjük. Amikor kissé megpuhult, készen van. A darált kekszet, porcukrot, kókuszreszeléket és a mandula aromát a darával alaposan összedolgozzuk, majd az olvasztott vajjal puhítjuk az állagát. A masszát jól átgyúrjuk, majd folpackba csomagolva 2-3 órára hűtőbe tesszük. Szobahőmérsékleten kicsit megpuhítjuk, majd 4 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
anikò varga
Beküldte: 2013.08.16.

Hozzávalók:

Bevonáshoz

Elkészítése

A tejet csipet sóval mikróban felforrósítjuk, majd kivéve elkeverjük benne a búzadarát, és lefedjük. Amikor kissé megpuhult, készen van. A darált kekszet, porcukrot, kókuszreszeléket és a mandula aromát a darával alaposan összedolgozzuk, majd az olvasztott vajjal puhítjuk az állagát.

A masszát jól átgyúrjuk, majd folpackba csomagolva 2-3 órára hűtőbe tesszük. Szobahőmérsékleten kicsit megpuhítjuk, majd 4 cipóra osztjuk, és egyenként ujjnyi vastag hurkákat sodrunk belőle. Éles késsel egyenlő darabokra vágjuk, és olvasztott csokoládéba mártjuk. A darabokat sütőpapírra helyezett rácson hagyjuk száradni. Hűtőbe téve a csokoládé teljesen megkeményedik, így szépen tálalható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is