Elkészítése
A búzadarát leforrázzuk a forró tejjel, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, háztartási kekszet, porcukrot és az aromát, majd jól összegyúrjuk az egészet.
A masszából kis golyócskákat formázunk és olvasztott csokival lecsorgathatjuk.
A búzadarát leforrázzuk a forró tejjel, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, háztartási kekszet, porcukrot és az aromát, majd jól összegyúrjuk az egészet. A masszából kis golyócskákat formázunk és olvasztott csokival lecsorgathatjuk.
A búzadarát leforrázzuk a forró tejjel, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, háztartási kekszet, porcukrot és az aromát, majd jól összegyúrjuk az egészet. A masszából kis golyócskákat formázunk és olvasztott csokival lecsorgathatjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A búzadarát leforrázzuk a forró tejjel, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, háztartási kekszet, porcukrot és az aromát, majd jól összegyúrjuk az egészet.
A masszából kis golyócskákat formázunk és olvasztott csokival lecsorgathatjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.