Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 175 g 20 %-os tejföl 30 dkg porcukor 0,5 l habtejszín 2 cs habfixáló, 5 csomag vaníliás cukor 3 dl kávét, ízlés szerint rummal vagy rumaromával 2 csomag (2*20 dkg) babapiskóta 1 tábla étcsokoládé 3 evőkanál étolaj Elkészítése: A tejfölt a porcukorral simára keverjük. A habtejszínt a fixálóval, 2 cs vaníliás cukorral keményre felverjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Mesyke
Beküldte: 2014.06.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 175 g 20 %-os tejföl
  • 30 dkg porcukor
  • 0,5 l habtejszín
  • 2 cs habfixáló,
  • 5 csomag vaníliás cukor
  • 3 dl kávét, ízlés szerint rummal vagy rumaromával
  • 2 csomag (2*20 dkg) babapiskóta
  • 1 tábla étcsokoládé
  • 3 evőkanál étolaj


Elkészítése:

A tejfölt a porcukorral simára keverjük. A habtejszínt a fixálóval, 2 cs vaníliás cukorral keményre felverjük, majd a tejfölös masszához forgatjuk.

A kávét elkeverjük 3 cs vaníliás cukorral és a rummal. A babapiskótákat megmártjuk a kávéban, de figyeljünk rá, hogy ne áztassuk el!

Egy 26 cm-es tortaforma alját kitesszük babapiskótával, majd erre kerül egy réteg krém. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból még van.

Krémmel fejezzük be! A tetejét megszórhatjuk cukrozatlan kakaóporral vagy fahéjjal. Én most csokimázzal vontam be.

Legalább egy éjszakára tegyük be a hűtőbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Mesyke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is