Elkészítése
Hozzávalók:
8 tobozhoz
Tészta:
- 200 g darált keksz
- 4 ek méz vagy cukor
- 3 ek kakaópor
- 2 cs vaníliás cukor
- 30 g margarin
- 6 ek baracklekvár
- pár csepp rumaroma
Díszítés:
- gabonapehely
- porcukor
Elkészítése:
Először a darált kekszet a kakaóval jól elkeverjük, majd a tészta további hozzávalóihoz adjuk és jól formázható tésztává gyúrjuk.
Elosztjuk nyolc felé és kúp alakúra formázzuk mindegyiket. Elkezdjük a gabonapelyheket beletűzdelni körben, az aljától indulva.
Tálalásik hűtőbe rakjuk.
[box style=”info”]Egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető mutatós desszert, akár gyerekekkel is el lehet készíteni.[/box]

