Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 1 tasak vaníliás cukor
- 18 dkg porcukor
- 10 dkg kókuszreszelék+3 dkg a forgatáshoz
Elkészítése:
A túrót egy tálba öntjük és alaposan áttörjük (én erre egy krumpli törőt használtam). Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a porcukrot és a kókuszreszeléket.
Jól összedolgozzuk. Egy tányérba szórjuk a maradék kókuszreszeléket.
Kisebb diónyi golyókat sodrunk a két tenyerünk között, majd megforgatjuk a kókuszreszelékben.
[box style=”info”]Roppant egyszerű, 4 alapanyagból, 20 perc alatt elkészíthető finomság. Ha váratlan vendégek érkeznek, vagy nincs idő egyéb sütést igénylő édességre. Kisfiam szerint hógolyó, ezért is lett ez a neve :-)[/box]