Hozzávalók:
- 400 g görögjoghurt
- 400 g erdei gyümölcsös joghurt
- 4 evőkanál cukor
- 2 tasak vaníliás cukor
- 1 tasak zselatin (20 g)
- 3 dl habtejszín
- erdei gyümölcsmix és mentalevél
Elkészítése:
Egy nagy formát kibélelünk folpackkal.
A joghurtokat egy edénybe öntjük, ízlés szerint adhazunk hozzá cukrot, majd a zselatint beleöntjük és addig melegítjük, amíg fel nem olvad, de forralni nem szabad!
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a már langyos joghurtos krémhez keverjük.
A forma aljába teszünk kevés gyümölcsöt (akár a joghurtos masszába is tehetünk), majd beleöntjük a formába.
Hűtőbe tesszük minimum 4 órára.
Gyümölcsökkel és mentalevelekkel tálaljuk.