Elkészítése
Hozzávalók:
A pudinghoz:
- 8 ek chia mag
- 2,5 dl kókusztej
- 2,5 dl főzött kávé
- 2 ek méz
Rétegezéshez és a tetejére:
- 2,5 dl tejszín
Tetejére:
- csipetnyi fahéj
Elkészítése:
A chia magot a mézzel ízesített kókusztej és főzött kávé (amit lehűtünk) keverékével alaposan összekeverjük és egy éjszakára a hűtőszekrénybe helyezzük. Másnapra a magocskák megduzzadnak, sűrű pudingszerű krémet kapunk.
A tejszínt habbá verjük.
A poharak aljába, kb 2 evőkanálnyi kávés chia pudingot halmozunk, erre habzsák segítségével habot nyomunk, majd chia pudinggal zárjuk a rétegezést. Tejszínhabbal és fehéjjal díszítjük.
Azonnal fogyasztható!

