Elkészítése
A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rumaromával és a vaníliás cukorral alaposan összegyúrjuk, hogy egynemű masszát kapjunk. A kész masszát félretesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A vajat a cukorral, a kókuszreszelékkel és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
A kekszes masszát két egyenlő részre osztjuk, majd mindkét részt külön-külön kinyújtjuk (ajánlott folpackon dolgozni, hogy könnyebb legyen a formázás). Az egyik kinyújtott masszát megkenjük a krém felével, majd szorosan feltekerjük. A feltekert rudat kókuszreszelékkel megszórjuk.
Ugyanezt a folyamatot megismételjük a másik kekszmasszával és a maradék krémmel.
Tálalás:
A kész rudakat hűtőbe tesszük, hogy megdermedjenek, majd szeletelve kínáljuk. Jó étvágyat!

