Elkészítése
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük. Ezután beleöntjük a maradék tejbe, és sűrűre főzzük. Amikor a krém elkezd forrni, óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és az eldarabolt margarint, majd jól kikeverjük, hogy sima legyen.
A forró krémet óvatosan a tepsibe sorban kirakott kekszre kanalazzuk, nem öntjük, mert a kekszek elmozdulnának. Miután a krémet szépen eloszlattuk, a tetejét is kirakjuk egy sor keksszel. Ha kihűlt, egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon. Így másnap könnyedén szeletelhetjük.
Ez egy egyszerűen elkészíthető és nagyon finom sütemény. Jó étvágyat hozzá!
Tepsi méret: 30×22 cm
