Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel vagy lekvárral, hogy a tészta szépen összeálljon. Amikor kész, betesszük a hűtőbe kb. 1 órára dermedni.
Krém elkészítése:
A tojások sárgáját elkeverjük kevés tejjel, hozzáadjuk a pudingport, és csomómentesre keverjük. Ezután hozzáöntjük a többi tejet és a tejszínt, majd sűrű pudingot főzünk belőle (gőz felett is besűríthetjük, hogy biztosan ne legyen csomós). Amikor kész, lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a sót, a vajat és a reszelt narancshéjat. Jól elkeverjük, kihűtjük, majd hozzáadjuk a narancs húsát is.
Összeállítás:
A tésztát három részre osztjuk. Az első lapot kinyújtjuk két folpack között, majd egy sütőpapírozott tálcára tesszük. Rákenjük a krém felét, majd ráborítjuk a második kinyújtott lapot, és ismét megkenjük a maradék krémmel. A harmadik lapot is kinyújtjuk, és a tetejére helyezzük.
A tetejére cukormázat készítünk, amit egyenletesen eloszlatunk a sütemény tetején. Az elkészült süteményt hideg helyre tesszük pihenni.
Másnapra az ízek összeérnek, és akkor lesz igazán finom, ha kibírjuk várni a másnapot. 🙂

