A darált kekszet elkeverjük az olvasztott vajjal, majd félretesszük. A cukrot, a tejszínt és a vajat lábosba tesszük, felforraljuk, majd lassú tűzön, időnként megkeverve 15–20 percig gyöngyözve főzzük.
A vaníliás krémhez 150 ml tejjel csomómentesre keverjük a tojássárgáját, a cukrot, a pudingport és a lisztet. A maradék tejet felforraljuk, hozzáöntjük a pudingos keveréket, és sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vajat, majd langyosra hűtjük.
Egy forma aljába nyomkodjuk a vajas keksz felét, ráöntjük a karamellt. Amikor a karamell langyosra hűlt, befedjük a maradék keksszel.
Erre simítjuk a vaníliás krémet, majd a cukorral és habfixálóval keményre vert tejszínt is rákenjük. A tetejét csokireszelékkel megszórjuk, és legalább 2–3 órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.