Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg vaj
Töltelékhez:
- 45 dkg túró
- Fél csomag vanília puding
- 2 dl tej
- 1 habfixáló
- pár szem mazsola
- 1 egész citrom reszelt héja
- Édesítő (ízlés szerint)
- 5 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A darált kekszbe belegyúrjuk a vajat, majd kibélelünk vele egy tortaformát.
Elkészítjük a tölteléket:
A fél csomag pudingot a tejjel felfőzzük, mikor langyosra hűlt, beletesszük a habfixálót, azzal együtt továbbverjük, majd a hozzávalókkal együtt jó habosra kikavarjuk.
A tölteléket rákenjük a kekszalapra, majd reszelt étcsokoládéval megszórjuk.
[box style=”info”]Lehet kevesebb keksszel is készíteni és akkor vékonyabb lesz a tésztája.[/box]