A kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal. A forma aljába (22 cm átmérőjű) sütőpapírt teszünk, majd egyenletesen belesimítjuk a kekszet és jól lenyomkodjuk (elég vastag lesz, ezért, ha vékonyabb alappal készítenénk akkor 200 g keksz és 100 g vaj szükséges hozzá).
A kinder csokit megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a mascarponét és beleforgatjuk a felvert tejszínhabot. Ha nem elég édes a krém, adhatunk hozzá porcukrot.
A kinder buenót kockákra vágjuk, majd ezt is a krémbe forgatjuk.
Az elkészült krémet az alapra simítjuk egyenletesen, majd pár órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a tortaforma szélét levesszük. A csokit 20 g tejszínnel összeolvasztjuk. Ha langyosra hűlt, de még folyós, akkor egy zacskóba kanalazzuk, az egyik sarkán apró lyukat vágunk és rácsorgatjuk a tortára.
A maradék tejszínt kevés porcukorral felverjük, ízlés szerint habrózsákat nyomunk a tortára, majd mindegyik habrózsára teszünk 1-1 kocka kinder buenót.