Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejszínes töltelékhez a tejszínt felmelegítjük, majd belekeverjük a cukrozott sűrített tejet. Hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt tejszínes keveréket. Ezután apránként belekeverjük a tejport, és csomómentes, krémes állagot alakítunk ki. A nutellás töltelékhez a vajat habosra keverjük a Nutellával és a kakaóporral. Hozzáadjuk a durvára vágott, pirított diót és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.04.09.

A tejszínes töltelékhez

A nutellás töltelékhez

Továbbá

Elkészítése

A tejszínes töltelékhez a tejszínt felmelegítjük, majd belekeverjük a cukrozott sűrített tejet. Hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt tejszínes keveréket. Ezután apránként belekeverjük a tejport, és csomómentes, krémes állagot alakítunk ki.

A nutellás töltelékhez a vajat habosra keverjük a Nutellával és a kakaóporral. Hozzáadjuk a durvára vágott, pirított diót és mogyorót, majd alaposan összedolgozzuk.

Az egyik ostyalapot egyenletesen megkenjük a tejszínes krémmel, majd erre helyezzük a második ostyalapot, amit a nutellás krémmel borítunk be. Végül a harmadik ostyalapot a tetejére helyezzük. A rétegezett ostyalapokat egy nehezékkel lenyomjuk, hogy jól összeálljanak.

A kész desszertet egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Másnap éles késsel szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is