Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 ostyalap Fehér krém: (a csésze 2 dl) 175 g vaj 1/4 csésze cukor 1/4 csésze tej 1 csésze tejpor Csokoládés krém: 100 g vaj 3 ek nutella 1 ek holland kakaópor 2 ek darált dió 100 g földimogyoró durvára vágva 2 csomag háztartási keksz darálva Díszítéshez: 100 g tejcsokoládé Elkészítése: Fehér krém készítése: A vajat habosra keverjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 ostyalap

Fehér krém: (a csésze 2 dl)

  • 175 g vaj
  • 1/4 csésze cukor
  • 1/4 csésze tej
  • 1 csésze tejpor

Csokoládés krém:

  • 100 g vaj
  • 3 ek nutella
  • 1 ek holland kakaópor
  • 2 ek darált dió
  • 100 g földimogyoró durvára vágva
  • 2 csomag háztartási keksz darálva

Díszítéshez:

  • 100 g tejcsokoládé


Elkészítése:

Fehér krém készítése:

A vajat habosra keverjük, majd kis adagokban hozzáadjuk a tejben felolvasztott cukrot, vigyázva hogy a krém ne csapódjon ki. Végül hozzákeverjük a tejport, majd alaposan összedolgozzuk.

Csokoládékrém készítése:

A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és még egyszer alaposan átkeverjük.

Az első ostyalapot lekenjük a fehér krémmel, ráhelyezzük a második ostyalapot, lekenjük csokoládékrémmel, befedjük a harmadik ostyalappal és nehezéket teszünk rá. A hűtő alsó részében hagyjuk összeállni legalább 5 órát.

Ha már összeálltak a lapok, felolvasztott csokoládéval lekenjük, és visszadugjuk a hűtőbe, még legalább 3-4 órára. Tetszés szerint szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is