A tejszínes töltelékhez a tejszínt felmelegítjük, majd belekeverjük a cukrozott sűrített tejet. Hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt tejszínes keveréket. Ezután apránként belekeverjük a tejport, és csomómentes, krémes állagot alakítunk ki.
A nutellás töltelékhez a vajat habosra keverjük a Nutellával és a kakaóporral. Hozzáadjuk a durvára vágott, pirított diót és mogyorót, majd alaposan összedolgozzuk.
Az egyik ostyalapot egyenletesen megkenjük a tejszínes krémmel, majd erre helyezzük a második ostyalapot, amit a nutellás krémmel borítunk be. Végül a harmadik ostyalapot a tetejére helyezzük. A rétegezett ostyalapokat egy nehezékkel lenyomjuk, hogy jól összeálljanak.
A kész desszertet egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Másnap éles késsel szeletelhető.