Elkészítése
A darált kekszet összedolgozzuk a puha margarinnal, porcukorral, kakaóporral, kókuszreszelékkel, kávéval és rummal. Annyi baracklekvárt adunk hozzá, hogy jól formázható, összeálló masszát kapjunk. A masszát hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A töltelékhez a tejet a liszttel és a vaníliás cukorral folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A puha margarint a porcukorral habosra keverjük, majd beleforgatjuk a kókuszreszeléket. Végül hozzáadjuk a kihűlt főzött krémet, és alaposan elkeverjük.
A kekszes masszát egy nedves fólián ujjnyi vastagságú téglalappá nyújtjuk. Egyenletesen rákenjük a kókuszos krémet, majd a fólia segítségével szorosan feltekerjük.
A tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel, majd hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy szépen szeletelhető legyen.
Felszeletelve tálaljuk.
