Vaníliakrém:
A pudingport a tejjel és az édesítővel megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Végül beleforgatjuk a felvert tejszínt.
Kókuszkrém:
A kókuszreszeléket elkeverjük a tejjel és a vaníliás cukorral, majd félretesszük, hogy a kókusz kissé megszívja magát. Ezután beleforgatjuk a felvert tejszínt.
Alap:
A diétás kekszet (aprítóban morzsásra őröljük), a darált diót, az édesítőt, a vajat, a tejet és a lekvárt összekeverjük, majd egy jénai tál vagy tepsi aljára egyenletesen belenyomkodjuk.
Összeállítás:
Az alapra rákenjük a vaníliakrémet, majd a tetejére a kókuszkrémet. A tetejét megszórjuk kevés cukormentes kakaóporral.
A kész sütit hűtőbe tesszük néhány órára, hogy jól megdermedjen és összeérjenek az ízek.
Tipp:
Ha még frissebb ízt szeretnénk, a kókuszkrém tetejére szórhatunk pár szem friss málnát vagy eperszeletet tálalás előtt. Jól illik hozzá és szép színt is ad a sütinek.