Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Kókuszvajas házi csokoládé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 200 g kókuszreszelék (jó minőségű) 100 g étcsokoládé mogyoró (ízlés szerint) aszalt gyümölcs (ízlés szerint, apróra vágva) mandula (ízlés szerint) Elkészítése: A kókuszreszelékből késes robotgéppel kókuszvajat készítünk kb. 20 perc alatt. A kapott vaj felét és az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk és hozzákeverjük a mogyorót, szárított gyümölcsöket, mandulát vagy tetszés szerint bármilyen más aszalt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g kókuszreszelék (jó minőségű)
  • 100 g étcsokoládé
  • mogyoró (ízlés szerint)
  • aszalt gyümölcs (ízlés szerint, apróra vágva)
  • mandula (ízlés szerint)


Elkészítése:

A kókuszreszelékből késes robotgéppel kókuszvajat készítünk kb. 20 perc alatt. A kapott vaj felét és az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk és hozzákeverjük a mogyorót, szárított gyümölcsöket, mandulát vagy tetszés szerint bármilyen más aszalt gyümölcsöt és magvakat.

Egy 10×20 cm-es formát kibélelünk alufóliával és belesimítjuk a csokoládét. Hűtőbe tesszük kb. 2 órára dermedni. Ezután tetszés szerint felvágjuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is