Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Krémsajtos mangó torta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 250 g natúr krémsajt
  • 50 g porcukor
  • 2 mangó
  • 1,5 ek zselatin
  • 60 ml meleg víz
  • 150 ml habtejszín
  • 18-20 cm átmérőjű csatos tortaforma


Elkészítése:

A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba és jól keverjük össze. Az egyik mangót hámozzuk meg, magját vegyük ki, húsát pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a mangós krémhez. A habtejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük mangó darabokkal.

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/kremsajtos-mango-torta/