Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 üveg magozott meggy 2 cs vaníliás pudingpor 1 kk vanília aroma 1 csomag babapiskóta 1 l tej 30 dkg búzadara 2 dl habtejszín cukor ízlés szerint Elkészítése: A meggyet a levével együtt feltesszük egy lábasba melegedni, majd belefőzzük a búzadarát. A sűrű pépet egy jénai tálba vagy egy tepsi aljába simítjük és még […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
tyutyesz
Beküldte: 2015.01.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 üveg magozott meggy
  • 2 cs vaníliás pudingpor
  • 1 kk vanília aroma
  • 1 csomag babapiskóta
  • 1 l tej
  • 30 dkg búzadara
  • 2 dl habtejszín
  • cukor ízlés szerint


Elkészítése:

A meggyet a levével együtt feltesszük egy lábasba melegedni, majd belefőzzük a búzadarát. A sűrű pépet egy jénai tálba vagy egy tepsi aljába simítjük és még forrón, sorban ráhelyezzük a babapiskótát.

A tejben elkeverjük a pudingporokat és annyi cukrot teszünk hozzá, amilyen édesen szeretnénk, majd sűrűre főzzük. Ha ezzel megvagyunk rákenjük a piskóták tetejére.

A hebtejszínt keményre felverjük, majd a langyosra hűlt puding tetejére simítjuk. Teteje csokireszelékkel díszíthető.

A tepsit vagy jéneit betesszük a hűtőbe és jól lehűtjük, majd szeletekre vágva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
tyutyesz
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is