Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 600 ml tej
- 3 ek cukor
- 8 darab vajas keksz
- 20g étcsokoládé
- mogyorókrém
- mogyoró
Elkészítése:
Pudingot főzünk a tejből, cukorból és a pudingporból. Megkenünk 4 darab vajas keksz mindkét oldalát mogyorókrémmel és a poharak aljába rakjuk. A kész, forró puding felét ráöntjük a kekszre. A többi pudinghoz hozzákeverjük a csokoládét és 1 evőkanál mogyorókrémet és alaposan átkeverjük.
A vaníliás puding tetejére ismét mogyorókrémmel megkent kekszet rakunk. Leöntjük a csokoládés pudinggal és apróra tört mogyoróval díszítjük. Hagyjuk alaposan kihűlni.
Díszíthetjük még olvasztott csokoládéval és felvert tejszínhabbal is.

