Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az alap elkészítéséhez gőz fölött főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaóport, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Főzzük addig, amíg besűrűsödik, majd a tűzről lehúzva keverjük hozzá a száraz alapanyagokat és apránként a tejet. Az elkészült masszát nyomkodjuk bele egy 25*30 cm-es tálba. A krémhez a pudingport keverjük el 2 dl tejben. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.11.03.

Kekszes alap

Krém

Máz

Elkészítése

Az alap elkészítéséhez gőz fölött főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaóport, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Főzzük addig, amíg besűrűsödik, majd a tűzről lehúzva keverjük hozzá a száraz alapanyagokat és apránként a tejet.

Az elkészült masszát nyomkodjuk bele egy 25*30 cm-es tálba.

A krémhez a pudingport keverjük el 2 dl tejben. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral. A tejszínt verjük kemény habbá.

A vaníliás pudingot dolgozzuk össze a vajas krémmel, majd adjuk hozzá a tejszínhabot is. Az elkészült krémet kenjük a kekszes masszára. Amíg elkészül a máz, addig tegyük hűtőbe.

A mázhoz a csokit és a tejszínt olvasszuk össze, majd langyosan, óvatosan öntsük a sütire és terítsük el rajta.

Tegyük vissza a sütit a hűtőbe legalább 2-3 órára, majd hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is