Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Nem lehet abbahagyni

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 csomag gesztenyemassza (50 dkg) kb 35-40 dkg vaj 20 dkg darált vagy tört háztartási keksz 3 csomag vaníliás pudingpor 1,2 l tej kb 12 evőkanál kristálycukor 25 dkg porcukor 1 csomag babapiskóta 3 dl rum 1/2 l tejszínhab Elkészítése: A gesztenyemasszát 12-15 dkg puha vajjal, 1 dl rummal és a darált keksszel összedolgozzuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Niki1986
Beküldte: 2014.12.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 csomag gesztenyemassza (50 dkg)
  • kb 35-40 dkg vaj
  • 20 dkg darált vagy tört háztartási keksz
  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 1,2 l tej
  • kb 12 evőkanál kristálycukor
  • 25 dkg porcukor
  • 1 csomag babapiskóta
  • 3 dl rum
  • 1/2 l tejszínhab


Elkészítése:

A gesztenyemasszát 12-15 dkg puha vajjal, 1 dl rummal és a darált keksszel összedolgozzuk. Egy nagyobb, mély tepsit vagy tálat kibélelünk folpakkal és abba beletesszük a masszát és elegyengetjük benne.

A tejből, kristálycukorból és pudingporból a szokott módon elkészítjük a pudingot. A porcukrot a maradék vajjal (kb 25 dkg) habosra keverjük és ha a puding kihűlt, abba belekeverjük.

A krém felét a gesztenyemasszára kenjük. A többi rummal meglocsoljuk a babapiskótát, majd a krémre rakosgatjuk. Tetejére rákenjük a krém másik felét. Hűtőben kicsit hagyjuk állni. A tetejére tejszínhabot teszünk és ízlés szerint díszíthetjük még reszelt gesztenyemasszával vagy étcsokoládéval.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Niki1986
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is