Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Párizsi kocka másképp

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy tepsi alját kirakjuk keksszel. A csokoládékrémhez a tejet, a lisztet, a kakaót és a vaníliát csomómentesre keverjük, majd sűrű péppé főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Közben a puha vajat a porcukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a kihűlt csokis pépet. A kész krémet egyenletesen eloszlatjuk a kekszrétegen. A tetejére újabb sor kekszet rakunk. A süteményt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kanda Alexandra
Beküldte: 2013.08.01.

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítése

Egy tepsi alját kirakjuk keksszel. A csokoládékrémhez a tejet, a lisztet, a kakaót és a vaníliát csomómentesre keverjük, majd sűrű péppé főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Közben a puha vajat a porcukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a kihűlt csokis pépet. A kész krémet egyenletesen eloszlatjuk a kekszrétegen. A tetejére újabb sor kekszet rakunk.

A süteményt 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a csokoládét a porcukorral és a vízzel együtt felolvasztjuk, majd a sütemény tetejére egyenletesen eloszlatjuk. Ha megdermedt, szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Kanda Alexandra
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is