Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 tasak főzőtasakos köles
- cukor vagy eritrit ízlés szerint
- 1 citrom lereszelt héja
- 1 ek kakaópor
- 10 dkg kókuszreszelék, vagy dió
Forgatáshoz:
- kókuszreszelék
Krémhez:
- 5 dkg porcukor
- 10 dkg vaj/margarin
- 10 dkg kókuszreszelék
Talpához:
- kerek keksz
Elkészítése:
A kölest a tasakon lévő előírás szerint, enyhén sós vízben megfőzzük.
Ha kihűlt, összekeverjük a hozzávalókkal, majd vizes kézzel gombócokat formálunk. Megforgatjuk kókuszreszelékben és belenyomkodjuk a piramis készítőbe. A mélyedéseket a cukorból, vajból, kókuszreszelékből habosra kevert krémmel töltjük, végül egy-egy keksszel zárjuk le az alját.

