A túrós réteghez az alapanyagokat alaposan összekeverjük, amíg egyenletes krémet nem kapunk.
A csokoládés réteghez 10 dkg étcsokoládét gőz felett megolvasztunk, hozzáadjuk a durvára vágott mogyorót és fél dl habtejszínt. Folyamatosan keverjük, majd fél perc után levesszük a gőzről.
A karamelles réteghez 15 dkg porcukrot egy edényben olvasztani kezdünk, amíg halványbarna nem lesz, ekkor hozzáadjuk a 2 dl habtejszínt. Amikor a cukor feloldódott, levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk, amíg kézmeleg nem lesz.
A poharak aljára egy réteg túrós krémet teszünk, erre jön a csokoládés réteg, majd a karamelles réteg. A poharakat hűtőbe tesszük 2-3 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Végül ízlés szerint díszítjük, és tálaljuk.