A sütemény elkészítéséhez használhatunk kerek tortaformát vagy bármilyen más edényt. Ha a forma nem lecsatolós, akkor a mázzal kezdjük a sütemény összeállítását.
Máz elkészítése:
A pudingport az italporral, cukorral és vízzel felfőzzük, majd melegen a formába öntjük. Ezután gyorsan belerakjuk a kiszemelt gyümölcsöt, mert a máz hamar megköt.
Töltelék elkészítése:
A pudingos krémhez először a tejjel felfőzzük a csokis pudingport. Miután kihűlt, hozzákeverjük a cukorral habosra kevert vajat. A pudingos krémet a máz rétegére öntjük, és közben ismét gyümölcsöt szórunk közé. Végül az egészet befedjük háztartási keksszel.
A süteményt egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kifordítva a formából már szeletelhetjük is.
Megjegyzés:
Ha lecsatolós formában készítjük a süteményt, akkor a kekszes réteggel kezdjük.